Sprekers

Jitske Kramer, dagvoorzitter

Jitske Kramer, dagvoorzitter

Jitske Kramer is corporate antropoloog en expert op het gebied van verbindend leiderschap, internationaal teamwerk, diversiteit en het creëren van een inclusieve werkcultuur'. Mede-auteur van Het Managementboek van het Jaar 2016: De Corporate Tribe.

 
Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is vooral bekend van boeken als 'Dromen, durven, doen', van seminars als 'MBA in één dag' en van zijn columns voor NRC Handelsblad. Daarnaast is hij 'visiting professor' op het gebied van leiderschap en verandering aan IE Business School in Madrid. Hij focust in zijn werk vooral op positief leiderschap en positieve verandering.

 
Hans Vermaak

Hans Vermaak

Hans Vermaak is zelfstandig adviseur, docent en onderzoeker. Hij is tevens geassocieerd partner bij Sioo en bij Twynstra Gudde. Hij is vooral actief rond complexe veranderopgaven, vaak met een maatschappelijk tintje. Hij is onder meer bekend als auteur van ‘Plezier beleven aan taaie vraagstukken’ en als coauteur van de boeken ‘Leren veranderen’ (met Léon de Caluwé), ‘Leren in organisaties' (met Gertjan Schuiling) en ‘Veranderen van maatschappelijke organisaties’ (met Jaap Boonstra e.a.) Dit jaar komt zijn nieuwe boek ‘Iedereen verandert’ uit. Website: hansvermaak.com

 
Allard Droste

Allard Droste

Allard Droste is ondernemer, investeerder, bestseller auteur, spreker en professioneel dromer. Zijn doel: bedrijven en mensen helpen hun dromen om te zetten in actie. Allards boek “Semco in de Polder” is genomineerd als Managementboek van het Jaar 2017. Na 10 jaar te hebben gewerkt voor een groot concern is hij in 2007, als eigenaar, ingestapt in het metaalbewerkingsbedrijf Aldowa te Rotterdam. Hier heeft hij een grote cultuuromslag gerealiseerd, van hiërarchisch naar samensturend. Van directief naar organisch. Van 2,5 naar 12 miljoen omzet. Van een ziekteverzuim van rond de 7% naar de 2%. Een bewijs dat anders werken mogelijk is in de keiharde praktijk.

 
Jan Jonker

Jan Jonker

Jan is hoogleraar Duurzaam Ondernemen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Zijn werk richt zich op drie samenhangende thema’s. Trends en ontwikkelingen die samen een veranderende economie vormgeven (de ‘WEconomy’), op business modellen die het mogelijk de waarden duurzaam, inclusief en circulair ondernemen te realiseren en op het ontwikkelen van (crypto) transactie-systemen genaamd Hybride Bankieren. Hij is auteur van o.a. de boeken ‘Nieuwe Business Modellen’ en ‘De kunst van Veranderen’. Onlangs publiceerde hij over business modellen voor de circulaire economie het boek ‘Eén Zwaluw voorspelt veel goeds’. Meer informatie

 
Rajae El Mouhandiz

Rajae El Mouhandiz

Rajae El Mouhandiz (1979) is zangeres, dichteres, componiste, creatief producente en heeft een eigen platenlabel. Ze zoekt – in zichzelf, anderen en organisaties – altijd naar openheid, naar nieuwsgierigheid; naar ontplooiing, ontwikkeling en ontmoeting. Met haar muziek bouwt Rajae bruggen: ze kijkt naar de universele overeenkomsten, niet naar de verschillen.   

 

 

“Een inspirerend congres met passievolle sprekers”
“De diversiteit van sprekers maakte het een boeiend geheel met ook weer verrassend veel samenhang”
“Het congres biedt op een unieke manier inzicht en overzicht in actuele ideeën over verandermanagement”
“Vernieuwend, inspirerend en zet aan tot energie”
“Dag vol belevenissen waarbij ik op meerdere fronten ben geïnspireerd”
“De eerste stap in het veranderen, is inspiratie opdoen”
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.