Sprekers

Wij zijn nog druk bezig met het programma en de sprekers voor 7 december 2018. Wil je op de hoogte blijven? Vul dan hier je gegevens in.

Jitske Kramer, dagvoorzitter

Jitske Kramer, dagvoorzitter

Jitske Kramer is corporate antropoloog en expert op het gebied van verbindend leiderschap, internationaal teamwerk, diversiteit en het creëren van een inclusieve werkcultuur'. Ze is auteur van de boeken De Corporate Tribe, WoW! Wat een verschil, Normaal is anders en Deep Democracy - de wijsheid van de minderheid. Mede-auteur van Het Managementboek van het Jaar 2016: De Corporate Tribe. Jitske reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en onderlinge relaties sterk te maken. Maakt organisaties graag inclusief en safe for diversity.

 
Gabriël Anthonio

Gabriël Anthonio

Prof. dr. Gabriël Anthonio is bestuurder in de geestelijke gezondheidszorg, Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), bijzonder hoogleraar op het gebied van leiderschap aan de Rijksuniversiteit Groningen en Lector aan de Stenden Hogeschool. Vijf keer op rij is het hem gelukt een organisatie in crisis weer op de rit en tot bloei te krijgen. Anthonio weet theorie, werk- en levenservaring op inspirerende wijze aan elkaar te verbinden. Hij behoort tot een van de hoogst gewaardeerde sprekers op het gebied van leiderschap en veranderingen. Hij spreekt niet alleen het verstand aan, maar bovenal het hart. In de zomer van 2018 verschijnt zijn nieuwe boek ‘Leiderschap, met impact als een Zwitsers zakmes’.

 
Gerda van Dijk

Gerda van Dijk

Prof. dr. ir. Gerda van Dijk is zelfstandig consultant, gastdocent en spreker. Ze is Hoogleraar Publiek Leiderschap en Directeur van het Zijlstra Center for Public Control, Governance and Leadership, Vrije Universiteit, Amsterdam en hoogleraar Organisatie Ecologie aan de Universiteit van Tilburg, Tilburg School of Humanities. Gerda heeft zich gespecialiseerd in strategie-, leiderschap- en organisatie-ontwikkeling. Zij benadert organisatievraagstukken vanuit een ecologisch perspectief waarbij dynamiek, samenhang en continue verandering belangrijke trefwoorden zijn. Meer op gerdavandijk.nl of volg Gerda op twitter.

 

 

“Een inspirerend congres met passievolle sprekers”
“De diversiteit van sprekers maakte het een boeiend geheel met ook weer verrassend veel samenhang”
“Het congres biedt op een unieke manier inzicht en overzicht in actuele ideeën over verandermanagement”
“Vernieuwend, inspirerend en zet aan tot energie”
“Dag vol belevenissen waarbij ik op meerdere fronten ben geïnspireerd”
“De eerste stap in het veranderen, is inspiratie opdoen”
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.