Datum & Locatie

10e Jaarcongres Verandermanagement
Vrijdag 11 december 2020
09.00 - 17.00 uur 
Locatie: Pathé Ede

 

Update Corona

Wij zijn erg blij dat we weer congressen mogen organiseren, maar jouw veiligheid staat bij ons voorop. Samen met de locatie nemen wij alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen. Zo krijgen alle deelnemers een plek met inachtneming van de 1,5 meter regel, is de lunch verpakt en werken we bijvoorbeeld met looprichtingen.
Wat als je op dat moment ziek of verkouden bent? We zoeken graag samen met jou naar een goede oplossing. Zo is het mogelijk dat een collega jou vervangt, dat je een ander congres bezoekt of dat je een aantal van onze Live Online Seminars volgt.

 

Organisatie

Het Jaarcongres Verandermanagement wordt georganiseerd door Management Impact Academy (onderdeel van Boom uitgevers).

De factuur ontvang je van Boom uitgevers Amsterdam.

Bekijk hier het volledige aanbod aan events en reeksen van MI Academy
 

  
Tarief

Vroegboekprijs t/m 15 oktober is p.p. € 575, exclusief btw. Inclusief het nieuwe boek 'Traag versnellen' van Arend Ardon (verschijnt dit najaar). Vanaf 16 oktober gaat de reguliere prijs in van € 650.

 

PE-uren

In aanvraag. 
 

Vragen?

Telefoon: 088 - 808 51 00
E-mail: events@managementimpact.nl

 

Annuleren

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd dan kunt u tot een maand voor aanvang van het event kosteloos annuleren. Vanaf vier tot twee weken voor aanvang van het event betaalt u 25% van de deelname kosten. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd gratis laten vervangen door een collega.
Let op: annuleren kan uitsluitend schriftelijk/per mail.

Verder verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

 

registratie tijdslot formulier
 registratie tijdslot formulier