Ben Tiggelaar

Dagvoorzitter en spreker

Dr. Ben Tiggelaar is onafhankelijk gedragswetenschapper en auteur. Hij studeert al ruim dertig jaar op leiderschap en verandering. Hij promoveerde op onderzoek naar gedragsverandering in organisaties en doceert aan verschillende business-schools in binnen- en buitenland. Ben schreef meerdere bestsellers, waaronder Dromen, durven, doen,  Mooi werk, MBA in één dag en De Ladder. Ben schrijft wekelijks een column in NRC Handelsblad

Jitske Kramer

Jitske Kramer is Corporate Antropoloog. Spreker. Ondernemer. Facilitator. Oprichter van HumanDimensions. Auteur van o.a. Wat een verschil, Normaal is anders, Deep Democracy en co-auteur van De Corporate Tribe (winnaar Managementboek van het Jaar 2016) en Building Tribes. Haar laatste boek heet JAM Cultures. Jitske reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en onderlinge relaties sterk te maken. Ze maakt organisaties graag inclusief en safe for diversity.

Arend Ardon

Arend Ardon is mede-oprichter van The Change Studio, dat inspirerende trajecten ontwerpt en begeleidt op het gebied van leiderschap en vernieuwing. Stevig in de inhoud, fris in de vorm. Arend geeft bovendien les aan diverse business schools. Hij schreef onder meer de Ontketen vernieuwing! en eind dit jaar verschijnt zijn nieuwe boek Traag versnellen.

Bart Berden

Prof.dr. Bart Berden is arts. In 2004 werd hij bestuurder van het toenmalige St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Na de fusie met het TweeSteden ziekenhuis in 2013 werd hij voorzitter van de raad van bestuur van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Deze functie oefent hij nog steeds uit. Verder was hij vanaf 2008 deeltijdhoogleraar aan de TIAS Business School van Tilburg University en sinds eind 2019 is hij bijzonder hoogleraar Organisatie Ziekenhuiszorg aan het UMC St Radboud. 

 

 

 

 

 

 

 

registratie software
 registratie software