Ben Tiggelaar

Dagvoorzitter en spreker

Ben Tiggelaar is gedragswetenschapper en auteur. Hij studeert al ruim dertig jaar op leiderschap en verandering. Hij promoveerde op onderzoek naar gedragsverandering in organisaties en doceert aan verschillende business-schools in binnen- en buitenland. Ben schreef meerdere bestsellers, waaronder Dromen, durven, doen,  Mooi werk, MBA in één dag en De Ladder. Ben schrijft wekelijks een column in NRC Handelsblad over werk en management en hij is met een podcast op BNR te beluisteren.  

Jitske Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog en oprichter van Human Dimensions. Zij reist de wereld over om te leren van andere culturen: van onder andere medicijnmannen en chiefs, van verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Wat leren deze culturen ons over hoe je kunt samenwerken met elkaar, met respect voor ieders verschillen? Hoe kun je sterke tribes bouwen met elkaar? Jitske vertaalt deze kennis naar organisaties, met thema’s als organiseren, samenwerken, diversiteit en leiderschap. Ze maakt organisaties graag inclusief en safe for diversity. Jitske is bestsellerauteur van onder andere Deep Democracy, Jam Cultures, De Corporate Tribe, Building Tribes en Werk heeft het gebouw verlaten

Arend Ardon

Arend Ardon is sociaal psycholoog en bedrijfskundige. Hij doceert aan diverse business schools, o.a. als kerndocent aan de School of Business and Economics van de Maastricht University. Arend is eigenaar van The Change Studio, een bureau dat samen met organisaties en bedrijven nieuwe wegen naar vernieuwing ontwikkelt. Stevig in de inhoud, fris in de vorm. Hij is een veelgevraagd spreker en schreef succesvolle boeken over verandering: Doorbreek de cirkel!, Ontketen vernieuwing en Traag versnellen.

Bart Berden

Bart Berden is arts. In 2004 werd hij bestuurder van het toenmalige St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Na de fusie met het TweeSteden ziekenhuis in 2013 werd hij voorzitter van de raad van bestuur van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Deze functie oefent hij nog steeds uit. Vanaf 2008 was hij hoogleraar Organisation Development in Hospital Care aan de TIAS Business School. Sinds eind 2019 is hij bijzonder hoogleraar Organisatie Ziekenhuiszorg aan de Radboud Universiteit/het Radboudumc. Hij is voorzitter van het Regionaal Overleg Acute Zorg in Brabant. 

Foto Linda Stulic

Daria Bukvić 

Daria Bukvić (Tuzla, Bosnië en Herzegovina, ’89) is artistiek directeur van Toneelgroep Oostpool en regisseur. Daria stelt maatschappelijk engagement als voorwaarde voor haar werk. Via humor en schoonheid confronteert ze haar publiek met hete hangijzers als racisme, migratie, emancipatie en fake news. Zodat het publiek de zaal geactiveerd verlaat, doordrongen van hun menselijkheid en verantwoordelijkheid voor de wereld waarin we leven. Bukvić’ voorstellingen zijn talig, radicale bewerkingen of nieuwe teksten, muzikaal en in het hier en nu. Ze staat bekend om succesvolle publiekstrekkers als Othello, Melk & Dadels en Nobody Home. Haar voorstellingen zijn meerdere malen verkozen tot de beste theaterproducties van het seizoen. Naast artistiek directeur bij Oostpool is ze ook regisseur van de speelfilm Meskina (2021) en schrijft ze columns en poëzie.
Foto Linda Stulic

Japke d. Bouma

Japke-d. Bouma (1970) is columniste bij NRC en schrijft wekelijks in deze krant over taal, carrière, kantoorleven en hoe we denken over vrouwen en mannen. Haar columns werden gebundeld in inmiddels zeven boeken, waaronder 'Ga lekker zélf in je kracht staan’, ‘Mag ik even iets tegen je aanhouden’ en ‘Hoe vind je zélf dat het gaat?’.

 

 

 

 

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren