Jitske Kramer

Dagvoorzitter en spreker

Jitske Kramer is Corporate Antropoloog. Spreker. Ondernemer. Facilitator. Oprichter van HumanDimensions. Auteur van o.a. Wat een verschil, Normaal is anders, Deep Democracy en co-auteur van De Corporate Tribe (winnaar Managementboek van het Jaar 2016) en Building Tribes. Haar laatste boek heet JAM Cultures. Jitske reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en onderlinge relaties sterk te maken. Ze maakt organisaties graag inclusief en safe for diversity.

Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is onafhankelijk gedragswetenschapper en auteur. Hij studeert al ruim dertig jaar op leiderschap en verandering. Hij promoveerde op onderzoek naar gedragsverandering in organisaties en doceert aan verschillende business-schools in binnen- en buitenland. Ben schreef meerdere bestsellers, waaronder Dromen, durven, doen,  Mooi werk, MBA in één dag en De Ladder. Ben schrijft wekelijks een column in NRC Handelsblad over werk en management. 

Arend Ardon

Arend Ardon is mede-oprichter van The Change Studio, dat inspirerende trajecten ontwerpt en begeleidt op het gebied van leiderschap en vernieuwing. Stevig in de inhoud, fris in de vorm. Arend geeft bovendien les aan diverse business schools. Hij schreef onder meer de Ontketen vernieuwing! en eind dit jaar verschijnt zijn nieuwe boek Traag versnellen.

Jeroen Smit

Jeroen Smit is schrijver-journalist. Hij schreef o.a. het Drama Ahold, De Prooi, Het grote gevecht. Hij presenteerde de documentaire serie Leiders Gezocht en gaf samen met Hans Sibbel het theatercollege Bruto Nationaal Geluk

Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas is spreker en auteur. Hij inspireert, ontroert en verbindt als energieke spreker. Hij spreekt levendig, met passie, enthousiasme en zelfs humor over zijn levensveranderende ervaring na zijn onterechte gevangenschap in verschillende Marokkaanse gevangenissen. Hij schreef de bestsellers 400 brieven van mijn moeder en Gezondheid, Liefde, Vrijheid.

 

 

 

registratie tijdslot formulier
 registratie tijdslot formulier