Jitske Kramer

Dagvoorzitter en spreker

Jitske Kramer is Corporate Antropoloog. Spreker. Ondernemer. Facilitator. Oprichter van HumanDimensions. Auteur van o.a. Wat een verschil, Normaal is anders, Deep Democracy en co-auteur van De Corporate Tribe (winnaar Managementboek van het Jaar 2016) en Building Tribes. Haar laatste boek heet JAM Cultures. Jitske reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en onderlinge relaties sterk te maken. Ze maakt organisaties graag inclusief en safe for diversity.

Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is onafhankelijk gedragswetenschapper en auteur. Hij studeert al ruim dertig jaar op leiderschap en verandering. Hij promoveerde op onderzoek naar gedragsverandering in organisaties en doceert aan verschillende business-schools in binnen- en buitenland. Ben schreef meerdere bestsellers, waaronder Dromen, durven, doen,  Mooi werk, MBA in één dag en De Ladder. Ben schrijft wekelijks een column in NRC Handelsblad over werk en management. 

Arend Ardon

Dr. Arend Ardon is sociaal psycholoog en bedrijfskundige en eigenaar van The Change Studio. Vanuit zijn onderneming werkt hij met collega’s en opdrachtgevers aan moderne wegen naar vernieuwing. De rode draden: Lead. Inspire. Create. Hij doceert aan diverse business schools. In 2009 promoveerde hij aan de Vrije Universiteit te Amsterdam op zijn proefschrift over leiderschap in complexe veranderprocessen. Hij schreef de bestsellers Doorbreek de Cirkel! en Ontketen Vernieuwing!

 

 

 

gasten registratie formulier
 gasten registratie formulier