Jitske Kramer

Dagvoorzitter en spreker

Jitske Kramer is Corporate Antropoloog. Spreker. Ondernemer. Facilitator. Oprichter van HumanDimensions. Auteur van de boeken WoW! Wat een verschil, Normaal is anders, Deep Democracy en co-auteur van De Corporate Tribe (winnaar Managementboek van het Jaar 2016) en Building Tribes. Jitske reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en onderlinge relaties sterk te maken. Ze maakt organisaties graag inclusief en safe for diversity.

Hans Vermaak

Dr. Hans Vermaak is zelfstandig adviseur, docent en onderzoeker. Hij is tevens geassocieerd partner bij Sioo en bij Twynstra Gudde. Hij is vooral actief rond complexe veranderopgaven, vaak met een maatschappelijk tintje. Hans is onder meer bekend als auteur van Iedereen Verandert - Nu wij nog, Plezier beleven aan taaie vraagstukken en de bestseller Leren veranderen (geheel herziene druk).

Pacelle van Goethem

Pacelle van Goethem is onderzoeker, schrijver en Nederlands meest gevraagde spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Ze traint de top van politiek en bedrijfsleven in overtuigen. Ze ontwikkelde een methode om je charisma en persoonlijke overtuigingskracht direct te vergroten en de best practices van overtuigen en beïnvloedingspsychologie te leren kennen.

Ynzo van Zanten

Ynzo van Zanten is Choco Evangelist bij Tony’s Chocolonely. Vanaf het begin was hij betrokken bij het verhaal van Tony’s. Hij verspreidt het verhaal van de chocolademakers met een missie; de chocoladewereld 100% slaafvrij maken. Hij is ook econoom, ondernemer en initiatiefnemer van Green Inc. en geeft les aan de Hogeschool van Amsterdam.

Kilian Bennebroek Gravenhorst

Dr. Kilian Bennebroek Gravenhorst CMC is oprichter van PlusPulse, een netwerk van bevlogen en ervaren veranderkundigen. Hij helpt om verandering in organisaties echt werkend te krijgen. Als adviseur draagt hij bij aan het realiseren van stevige opgaven, vaak strategische trajecten in maatschappelijke organisaties. Daarnaast verzorgt Kilian leertrajecten en publiceert hij.

Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is onafhankelijk gedragswetenschapper en auteur. Hij studeert al ruim dertig jaar op leiderschap en verandering. Hij promoveerde op onderzoek naar gedragsverandering in organisaties en doceert aan verschillende business-schools in binnen- en buitenland. Ben schreef meerdere bestsellers, waaronder Dromen, durven, doen,  Mooi werk, MBA in één dag en De Ladder. Ben schrijft wekelijks een column in NRC Handelsblad over werk en management.